Video's

Nederlandstalige Avond op 15 april 2023 bij Lunchroom Le Boulevard in Oosterhout.

Ps.: Bekijk hier ook de foto's!

Maandag 20 februari 2023 tijdens carnaval de boel op stelten gezet bij Café/Zaal 't Karrewiel in Dongen-Vaart.

Op 6 november 2022 een optreden voor het goede doel bij Café Zalencentrum "De Viersprong" in Dongen. Samen met andere artiesten ruim €4000,00 opgehaald voor Villa Pardoes! Bedankt aan alle mensen die ruimhartig hebben bijgedragen.

Pedro

Ps.: Bekijk hier ook de foto's!

 

Op 7 oktober 2022 weer heerlijk gezongen. Ik werd opnieuw benaderd door Jan (eerder gezongen voor NL-doet). Nu was er een dag voor ouderen, georganiseerd door het lokaal comité van "Ganshoek" uit Lage Zwaluwe. De mensen hebben genoten en de sfeer zat er heerlijk in.

Pedro

Ps.: Bekijk hier ook de foto's!

 

Vandaag (13 September 2022) uitgenodigd door DJ Luc de Jong. Een optreden in buurthuis "Baarle" in Baarle Hertog in verband met het 60-jarige bestaan van Okra. Samen met Luc weer een feestje gebouwd...

Pedro

Ps.: Bekijk hier ook de foto's!

 

Op uitnodiging van Frans vandaag (11 September 2022) een leuk optreden gehad bij Biezonderpop (Prisma) in Biezenmortel. Geweldig publiek weer! Dank je wel, Frans.

Pedro

Ps.: Bekijk hier ook de foto's!

Ik werd door voorzitter Carla van Delft uitgenodigd om vandaag (10 september 2022) op te treden bij Voetbalvereniging D.V.V.C. bij ons in Dongen. Er waren diverse voetbalverenigingen uit andere dorpen en steden, dus veel gezelligheid en een supersfeer! Feesten kunnen deze kanjers wel, het was GEWELDIG!

Tot volgend jaar!

Pedro

Ps.: Bekijk hier ook de foto's!

Hiernaast de video's van een besloten feest in Baarle Hertog. Luc werd 50.

Wel leuk hoe ik met Luc in contact kwam. Luc is DJ en draaide bij kennissen op hun 12,5 jarige huwelijksfeest bij mij in Dongen, waar ik moest optreden. Luc vond het leuk klinken en na afloop vroeg hij of ik ook op zijn feest wilde komen zingen. Natuurlijk zei ik geen nee...

Zo gezegd, zo gedaan. Die avond een leuk feestje gebouwd. Ook nog opgetreden met Diana en Marcel. Luc en zijn gasten waren zeer tevreden en daar doe je het toch allemaal voor!

Pedro

©2021-2022 Pedro Akkermans. All rights reserved | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring
Foto's door MonCherryFotografie | Website door KH Webdesign